19 February 2024

Halkın Sütü markası ile yeni ürünler raflarda yerini aldı

Halkın Sütü markası ile yeni ürünler raflarda yerini aldı

Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı'nda yeni bir marka ile yeni ürünler satılmaya başladı. Halkın Sütü markası ile lor peyniri ve salamura tulum peyniri tüketiciyle buluştu. Ayrıca İzmirli Tereyağı’nın ardından İzmirli Yoğurt da raflarda.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin halka kaliteli, güvenilir ve uygun fiyat politikası ile gıda hizmeti sunduğu Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı marketlerinde, yeni oluşturulan Halkın Sütü markasının ürünleri de satılmaya başladı. Yeni bir marka olan Halkın Sütü ambalajlarında tam yağlı lor peyniri ve tam yağlı salamura tulum peyniri raflarda tüketiciyi bekliyor.

 

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası’nda üretiliyor
Halkın Sütü ürünleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İztarım tarafından faaliyetleri yönetilen 100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası’nda üretiliyor. Üreticilerden toplanan sütler burada, son teknoloji ekipmanlarla işlenip paketleniyor ve İzmir halkının beğenisine sunuluyor. Fabrikada Halkın Sütü markasının yanı sıra yine Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan İzmirli markasının ürünleri de üretiliyor.

İzmirli Yoğurt da Halkın Bakkalı-Kasabı’nda
En son Şemikler şubesinin açılmasıyla 13 şube ve bir “Gezici Bakkal” isimli otobüs ile hizmet ağını genişleten ve toplamda 14 şubeye ulaşan Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı marketleri, ürün çeşitliliğini de artırıyor. Kooperatif ürünlerinin yanı sıra Büyükşehir iştiraki İztarım tarafından oluşturulan markaların ürünleri, marketlerde satışa sunuluyor. Halkın Bakkalı-Kasabı et ürünleri, Halkın Sütü ürünleri ve İzmirli markasının ürünleri her geçen gün daha da çeşitleniyor. İzmirli markası ile en son İzmirli Süt ve İzmirli Tereyağı satışa sunulmuştu, şimdi de İzmirli Yoğurt tüketicilere sunulan yeni bir ürün oldu. İzmirli Yoğurt, küçük üretici kooperatiflerinden toplanan sütlerle Bayındır’daki fabrikada üretiliyor.

Share:
sharer facebook icon sharer twitter icon sharer linkedin icon Sharer email icon