11 Mart 2024

Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı 15’inci Şubesi Açıldı

Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı 15’inci Şubesi Açıldı

İzmir genelinde Büyükşehir Belediyesi tarafından kentlinin gıdaya ulaşımını kolaylaştırmak için yaygınlaştırılan Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı marketleri yeni şubesini Akıncılar, Buca’da açtı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İztarım A.Ş. tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında her geçen gün büyüyen ve yeni şubeler açan Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı, son şubesini Şemikler’de açmıştı. Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı, yeni şubesini Akıncılar, Buca’da açarak şube sayılarını 15’e yükseldi.

Öte yandan, karkas et ve kooperatif ürünlerinin satıldığı marketlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin markası olan İzmirli ürünleri de yer alıyor. İzmirli markasının yeni ürünü İzmirli Koyun Yoğurdu da süt, peynir çeşitleri, tereyağı gibi ürünlerin yanında tüketicinin beğenisine sunulmaya başlandı.

Et ürünleri yerli üreticiden alınıyor

Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı marketlerinde tüketiciye sunulan karkas etler tamamen yerli üreticiden alınan besilerden temin ediliyor. İztarım’ın işlettiği Ödemiş Et Entegre Tesisi’nde karkas et ve İzmirli markalı et ürünleri olarak işleniyor. Hazırlanan et ürünleri, Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı mağazalarında uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturuluyor.

Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı marketlerinin önceliği kâr amacı gütmeden, tüketiciye; sağlıklı, güvenli, kaliteli ve ekonomik et tedarik etmek olarak belirtiliyor. Marketlerde sadece et ürünü değil Büyükşehir Belediyesi’nin markası olan İzmirli’nin ve üretici kooperatiflerin ürünleri de yer alıyor.

Paylaş:
sharer facebook icon sharer twitter icon sharer linkedin icon Sharer email icon