28 Ağustos 2023

Bir otobüs dolusu lezzet

Bir otobüs dolusu lezzet

İzmir’de 11 şubeyle hizmet veren Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı’na ‘Gezici Bakkal’ da eklendi. Gezici Bakkal olarak hizmet veren otobüs, her hafta İzmir’in başka bir bölgesinde hemşehrilerimize ekonomik ve güvenli gıda temin ediyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin halka sağlıklı, ekonomik ve güvenli gıda ulaştırma vizyonuyla hayata geçirilen Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı marketlerinin 11 şubesine ‘Gezici Bakkal’ da eklendi. Gezici Bakkal, İzmir’in en çok ihtiyaç duyulan mahallelerine gidiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların uzun zamandır mahrum kaldıkları et mamulleriyle buluşmasına, mahallelerine giderek imkân veriyor.

Her hafta farklı bir mahallede

Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı’nın Gezici Bakkal’ı yurttaşlardan gelen talep doğrultusunda her hafta farklı bir mahallede hizmet veriyor. Belirlenen satış noktalarının duyurusu Halkın Bakkalı sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden yapılıyor.

12 şubeyle ekonomik ve sağlıklı gıda

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İztarım A.Ş. tarafından sayıları 11’e çıkartılan Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı marketlerine Gezici Bakkal’ın da eklenmesiyle 12 şube olarak hizmet veriyor. Halkın Kasabı reyonlarında ve Gezici Bakkal’da yer alan sağlıklı ve güvenli et ürünleri, İztarım’ın Ödemiş Et Entegre Tesisi'nde hazırlanıyor. Tam donanımlı bir et entegre tesisinde hazırlanan etlerin tamamı küçük üreticiden alınan hayvanlardan elde ediliyor. Kırsal tarım bölgelerindeki küçük üreticinin desteklenmesi sağlanırken şehirde yaşayan tüketicilerin enflasyon karşısında yenik düşen bütçelerine katkı sağlanarak büyük bir hizmet veriliyor.

Bir otobüs dolusu lezzet

Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı şubelerinde et ürünlerinin yanı sıra İzmirli markalı süt ürünleri, bitkisel ürünler ve Türkiye’nin dört bir yanından kooperatiflerin ürettiği doğal ve sağlıklı ürünler yer alıyor. Aynı ürünler ve etler Gezici Bakkal’da da yer alıyor.

 

 

Kaynak: İztarım Basın/Editoryal

 

Paylaş:
sharer facebook icon sharer twitter icon sharer linkedin icon Sharer email icon