15 Kasım 2023

İzmirli Süt raflarda yerini aldı

İzmirli Süt raflarda yerini aldı

İzmirli Süt, Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı raflarında yerini aldı.

“İyi, Temiz, Gerçek” vizyonu doğrultusunda küçük üreticinin ürünlerine katma değer yaratan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin muazzam yatırımı ile işletmeye alınan 100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası’nda yeni bir ürün daha üretim ve paketleme aşamasını tamamladı. Fabrikada İzmirli peynirleri ve İzmirli dondurma ürünleri üretilirken ürün gamı her geçen gün genişletiliyor. İzmirli Süt de Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı marketlerinde satılmaya başlandı.

İzmirli Süt Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı’nda

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası’nda paketlenen İzmirli Süt markasıyla satışa sunulacak kutu sütler, 10 Kasım’dan itibaren Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı marketlerinde satılmaya başlandı. Sütler, Bayındır’daki fabrikada UHT teknolojisiyle paketleniyor ve uzun ömürlü kutu süt olarak satışa sunuluyor. İzmirli Süt, uygun fiyat politikası ile tüketiciyle buluşuyor.

izmirliden.com’dan sipariş verebilirsiniz

İzmirli Süt aynı zamanda diğer tüm İzmirli ürünleri ile birlikte; izmirliden.com e-ticaret sitesinden temin edilebiliyor.

Sütün ardından İzmirli Dondurma

Fabrikada üretilen ve ihracat başarısına imza atan feta, tulum, eski kaşar ve beyaz peynir ürünlerinin yanı sıra İzmirli Dondurma da lezzetiyle büyük beğeni toplamıştı. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ve fabrika açılışında halka ikram edilen dondurmalar, tüketicilerden tam not aldı. İzmirli Dondurma da ilerleyen günlerde marketlerde yerini alacak.

Paylaş:
sharer facebook icon sharer twitter icon sharer linkedin icon Sharer email icon