30 Ocak 2024

İzmirli, Türkiye’nin en büyük tarım ve hayvancılık fuarında

İzmirli, Türkiye’nin en büyük tarım ve hayvancılık fuarında

Agroexpo, 30 Ocak-03 Şubat 2024 tarihleri arasında, Türk tarımını dünya tarımı ile 19. kez buluşturmaya hazırlanıyor. Bu buluşmada biz de yerimizi alıyoruz. İzmirli markamızın ürünlerini tadabileceğiniz standımıza davetlisiniz.

Türkiye’nin en büyük fuar alanı olan Fuar İzmir’de 110 bin metrekarelik kapalı alan içerisinde 15 holün tamamında düzenlenecek olan Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı; 19. yılında yurtdışından önemli üreticiler, tarım ve hayvancılık firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri başta olmak üzere tüm sektör temsilcilerini ve çiftçilerimizi Ege’nin incisi İzmir’de ağırlayacak.

İzmirli’nin lezzeti sizi bekliyor

Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda İzmirli markamız ile yerimizi alıyoruz. Birbirinden lezzetli ürünlerimizin sergileneceği standımızı ziyaret ederek tadım etkinliklerimize katılabilirsiniz. Ayrıca ziyaretçilere, İzmirli ürünlerinin tüketiciye ulaştığı Halkın Bakkalı/Kasabı marketleri hakkında da tanıtım etkinlikleri kapsamında detaylı bilgiler sunulacak. İzmirli’nin lezzeti ile tanışmak için 30 Ocak-03 Şubat’ta Fuar İzmir’e davetlisiniz.

300 bin ziyaretçi bekleniyor

Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın dört büyük tarım fuarından biri olan Agroexpo’yu 2023'te 105 bin kişi ziyaret etmişti. Bu sene daha çok katılımcının yer alacağı fuara 300 bin ziyaretçi bekleniyor. 30 bin metrekarelik Fuar İzmir alanında gerçekleşecek olan fuar, 29 ülkeden 521 firmanın katılımı ile zenginleşecek. Dünya Fuarlar Birliği (UFİ) tarafından onaylanan tek tarım ve hayvancılık fuarı olma özelliğini taşıyan Agroexpo, İtalya, Rusya, Çin, Macaristan, Çekya ve İran gibi ülkelerin pavilyon katılımlarıyla dikkat çekiyor.

Paylaş:
sharer facebook icon sharer twitter icon sharer linkedin icon Sharer email icon